Soley Begüm Çeyiz Paketi

08-03-2018 17:00
Soley Begüm Çeyiz Paketi

Soley Begüm Çeyiz Paketi

İlmek ilmek sevdalara…

Hayal gücünün, aşkın, sevdanın, göz nurunun, tatlı heyecanların, renk renk umutların işlendiği sanattır çeyiz. Yüzyıllardır süregelen gelenektir. Ninelerimizden aldığımız öğütler saklıdır naftalin kokulu işlemelerde. Umuda, aşka açılan penceredir adeta. Kutsal emanet koruyucusudur çeyiz sandıkları. Zarif, pırıltılı, yaratıcı ruhlara ilmek ilmek işlenmiş umutlar.

Her ne kadar modern çağın gereklerine ayak uydursak da vardır illaki bir köşede annemizin esintileri, kulağımıza fısıldadığı öğütleri. İnternet çağındayız ne çeyizi diyenlerinizi duyar gibiyim J

Sihirli kelimeyi söylemeye hazırlanan kızlarımız için önerilerimiz olacak elbet. Ben kolaylıktan yanayım diyorsanız Soley Begüm Çeyiz Paketi tam size göre.

Bu pakette;

-Selection yatak örtüsü

-Selection pikeli nevresim takımı

-Selection Fransız Dantelli Bantlı set

-Ranforce Uyku seti

- Ranforce Nevresim Takımı

-Bambu Aile seti

-Pike Nevresim Seti

-Salon Takımı

-Nakışlı Yüz Havlusu

-Abiye Paspas Takımı

-Mikro Yorgan

-Naturel Yastık bulunmakta.

İçeriği ile evinizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Pastel renklerin hâkim olduğu bu set sade bir şıklık arayanlara hitap etmekte. Soley Begüm çeyiz paketi ile salonunuzdan, yatak odanıza, banyonuzdan, misafir odanıza kadar renk uyum ve ahengi yakalayabilirsiniz.

% 100 pamuk ve bu içeriği ile sağlığınızdan ödün vermeyecek hem de şıklığınızı tamamlayacaksınız. Kaliteden yanayım, sağlığımdan ve zarafetimden ödün vermem diyorsanız Soley Begüm Çeyiz Paketi tam da size göre.

Uygun fiyatlarıyla bütçenizi sarsmadan kaliteli ve şık bir çeyiz alışverişi yapmak için Saribulut.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Çeyizinizin diğer parçaları için de sitemizi ziyaret ederek en uygun fiyata kaliteli elektrikli ev aletleri, ütü, gıda hazırlama, içecek hazırlama, pişirme ve kızartma gibi ürünleri de bulabilir ve çeyiz hazırlığınızı hem hızlı hem kaliteli hem de uygun fiyata bitirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.