E- Ticarette Yükselen Güç “Saribulut.com”

11-09-2020 14:38
E- Ticarette Yükselen Güç “Saribulut.com”

E- Ticarette Yükselen Güç "Saribulut.com”

 

 

E ticaret sektörüne 2018 yılında Ankara’da "Mutluluk Buradan Yola Çıkıyor” sloganıyla başlayan sarıbulut.com kurulduğu günden beri hem tüketiciler gözünde hem de sektörde yeni gelişmelerin öncüsü oldu.
Kurulduğu günden bugüne hem internet sitesindeki ürün modelleriyle hem de farklılıkla ön plana çıkan saribulut.com tüketicilerini şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam ediyor.

 


  

 
 

Mayıs 2020 yeni Model Koleksiyonları Yayınlandı

Eve dair her şey diye başlayan bu yolculukta özellikle mutfak ve sofra alanında sektörü yönlendiren ve dekorasyon ve tasarım alanında birçok markayı çatısı altında toplayan Sarıbulut.com 2020 özel koleksiyonlarını internet sitesinde tüketicilere tanıttı.

 

Kurulduktan 1 yıl sonra Türkiye Ciro Birincisi Başarısı

Çalıştığı bir çok üretici firmalarla sektörde hızlıca büyüme gösteren Sarıbulut bu büyümeyi iki ana öncelikleriyle açıklamakta; birincisi en üst düzeyde müşteri memnuniyeti ve internet alanında en uygun fiyatlara sahip olarak açıklamaktadırlar. Çalıştıkları yerli ana üretici firmanın yıllık ciro bazlı Türkiye değerlendirmesinde Türkiye Birinciliği Ödülünün Kazanı Saribulut.com oldu.

 
 

Corona virüs salgını ve Pandemi Döneminde Tüketicilere Ulaşmaya Devam ettiler.

Pandemi döneminde çalışanların sağlığını ve tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına home Office olarak çalışmaya devam eden sarıbulut bu dönemde evde kal çağrılarıyla tüketicilerin; yeni ve özel kampanyaları ve Büyük Anneler Günü Kampanyalarını başlattılar.

Pandemi döneminde sorunsuz ve hızlı teslimat ile ürün gönderimleri yapan sarı bulut bu dönemde evlilik hazırlığı yapanları mutlu etmeye devam etti.

Sarıbulut Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Karavil Pandemi döneminde tüketicilere evde kal çağrılarıyla tüketicilerinin tüm ihtiyaçlarına tam zamanında ve sorunsuz bir şekilde sağladıklarını ifade etti. Alt yapı olarak bu durum için önceden hazırlıklarını tamamlayan ve planlamalarını yapan sarıbulut ailesi evlilik hazırlığında bulunan ve düğün tarihlerini belirlemiş olan tüketicilerini evde de mutlu etmeye devam ettiklerini ilettiler.

 


 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.