Kütahya Porselen ile Mutfağınıza Şıklık ve Kolaylık Getirin

20-02-2018 14:46
Kütahya Porselen ile Mutfağınıza Şıklık ve Kolaylık Getirin

 

Evim evim güzel evim !

Hayatınızın en anlamlı EVET ’ini diyeceğiniz güne hazırlanırken ne tatlı telaşlar yaşanır öyle değil mi?

Sihirli kelimeyi söylemeye az kala, kalbe giden yolun mideden geçtiği de düşünüldüğünde sevgiyle aşkla döşeyeceğiniz evinizin önemli bölümüdür mutfak. Sevginizi katarak hazırlayacağınız,  özenle eşinize, konuklarınıza sunacağınız yemeklerinizin her anına şahitlik edecek mutfak ürünlerini seçmekte zorlanabilirsiniz. Pişirmeleriniz de ve sunumlarınızda size kolaylık sağlayacak, aynı zamanda mutfakla da uyumlu ürünlerin olması her kadının hayalidir öyle değil mi?

Kütahya Porselen tüm hanımların severek kullandığı ve lezzetli yemekler pişirdiği bir set oluşturdu. Zevkle, aşkla doğrayıp harmanladığınız malzemelerinizi, Kütahya Porselen San Marco 7 Parça Granit Gold Tencere Setiile kısa sürede pişirerek lezzetli yemeklere imza atabilirsiniz. Sevdiklerinize sağlıklı yemekler pişirirken sizi rahat ettirecek bu set; yüksek kaliteli saf alüminyum malzemeden üretilmiştir. İç ve dış yüzey, yüksek kaliteli granit yapışmaz malzeme ile kaplanmıştır. Saplar, gövde ile uyumlu özel tasarım paslanmaz çelikten yapılmıştır. Fırında kullanıma uygundur. Taban kalınlığı sayesinde ısı homojen olarak yayılır, ürün tasarımı ve estetiği ile yüksek performans özelliklerine sahiptir. Bu sayede hep sağlığınızdan ödün vermeyecek hem de sağladığı kolaylıklardan sevdiklerinize de rahatlıkla bahsedebileceksiniz.

Mutfağınızda sevginizi katarak hazırladığınız enfes yemekleri şimdide sevdiklerinize sunma zamanı. Sıcak samimi sohbetlerinizi gerçekleştireceğiniz özenli sofralarınız için Kütahya 83 parça 9319 desenli yemek takımı tam size göre. Uyumlu renk ve desenleriyle şıklığınıza ve zarafetinize yakışır bir sofrada dostlarınızı ağılamak istemez misiniz?

 

Kütahya Porselen San Marco 7 Parça Granit Gold Tencere Seti ve Kütahya 83 parça 9319 desenli
yemek takımının uyumu ile şıklığınızı üst seviyeye çıkaracak, özenli sofranız ve enfes yemeklerinizle adınızdan söz ettireceksiniz.

 

Mutfak eşyalarını en kaliteli ve en uygun fiyata bulabileceğiniz adres Sarıbulut.com!

Eğer hala Sarıbulut.com’dan alışveriş yapmadıysanız bizi ziyaret ederek aradığınız o özel parçaları uygun fiyata sitemizden bulabilirsiniz.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.