Paylaş Kazan Sarıbulut

08-09-2021 15:59
Paylaş Kazan Sarıbulut


 

Mega Eylüle Özel Paylaş Kazan !

Sarıbulut.com üzerinden beğendiğin ve almak istediğin ürünü seç ve instagram da paylaş!

Beğendiğiniz ve paylaşım yaptığınız ürünün satış fiyatının %5'i kadar ekstra indirim kuponu kazan!

 


Nasıl Paylaşım Yapabilirim?

Beğendiğiniz ve almak istediğiniz sarıbulut ürününü seçtikten sonra iki yöntem mevcuttur;
-)İnstagram hesabınıza link ekleyemiyorsanız ürünü ana akış (post) alanında ve story alanında paylaşıp saribulut.com’u etiketlemeniz ve 24 saat boyunca kalıcı olması beklenmektedir.

-) Eğer instagram üzerinden link ekleyebiliyorsanız katılım için instagram üzerinden bizlerle iletişime geçmeniz gerekmektedir. İletişime geçtikten sonra size özel olarak link oluşturulup tarafınıza iletilecektir. Oluşturulan özel link ile ürünü story alanında ürünü paylaşmanız gerekmektedir. Paylaştığınız ürün storysi ve post 24 saat boyunca kalmalıdır.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

8-30 Eylül tarihlerinde Sarıbulut.com üzerinden beğendiğiniz ve satın almak istediğiniz ürünü seçip ve instagram post veya story alanlarında paylaşarak katılabilirsiniz.

Beğendiğiniz ve almak istediğiniz ürünü paylaşım yaptığınızda ürün fiyatından ekstra %5 oranında indirim kuponu kazanabilirsin.

Paylaşım yapmadan önce saribulut.com üzerinde aktif bir hesap üyeliğinizin olmasını gerekmektedir.

Aktif bir üyeliği olmayan kampanya katılımcılarına indirim kuponu tanımlanmamaktadır.

Kampanya ile ilgili olarak Sarıbulut.com’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihinde değişiklik yapma hakkı bulunmakta ve kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

Paylaştığım üründen nasıl indirim kazanabilirim?

Beğendiğiniz ürünün paylaşımını yaptığınızda satış fiyatı üzerinden ekstra %5’i kadar indirim kupon kazanabilirsin.

Kazandığım indirim kuponumu hangi ürünlerde kullanabilirim?

İndirim kuponunu sadece paylaşım yapmış olduğunuz üründe kullanabilirsiniz.

İndirim kuponları ne zaman tanımlanacak?

İndirim kuponu; paylaşım yaptığınızda ve bizlere etiketleme bildiriminizin düşmesinden sonra 4 saat içerisinde tanımlanacaktır. Sizlere ürün paylaşımı yaptığınız ve bizlere bildiriminizin yansıdığı sosyal medya üzerinden hediye çeki kupon kodunuz gönderilecektir.

İndirim kuponları nasıl alacağım?

Paylaşımda bulunduktan 4 saat sonra, sosyal medya üzerinden hediye çeki kupon kodunuz gönderilecektir.

Kuponların geçerlilik süresi ne kadar?

Kuponların geçerlilik süresi, kupon tanımlama işlemi yapıldıktan sonra 7 (yedi) gün süreyle geçerli olacaktır.

Birden fazla hesapla kampanya ya katılabilir miyim?

Evet, birden fazla hesapla katılım sağlayabilirsiniz. Lakin, birden fazla hesapla katılımı yapılan hesaplarda şu şartlar ek olarak aranır;
İnstagram profilinin geçerliliği;
Takipçi sayısı ve takipçilerin organik oluşu ve robot hesapların olmamasına ek olarak bakılır.

Ek Koşullar

Sarıbulut’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

Sarıbulut.com, katılımcının e-posta ve sosyal medya adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.

Kampanyada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıların belirlenmesi durumunda bu kullanıcı ödüle hak kazanamayacak olup, Sarıbulut’un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

Kampanyamız sistemlerimizin maksimum ürün sayısı ile sınırlandırılmıştır

Aynı kişiye ait olduğu tespit edilen hesaplar ve bu hesaplardan fake (sahte) , robot veya gerçek olmayan hesaplar kampanya hesaplamalarına dahil edilmeyecektir

Ödül Kazananlara, hediye bilgileri kampanyaya katılmış oldukları sarıbulut’a kayıtlı mail adresleri veya kayıtlı telefon numaraları üzerinden tanımlanır.

Sarıbulut’un kampanya Katılım Koşullarına uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Sarıbulut’un her türlü kayıtları esas alınacaktır.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Sarıbulut tarafından yapılacaktır. Sarıbulut bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.